Vrbovecké vinobraní 2021

Po nucené loňské pauze snad letos opět oslavíme největší vinařskou událost – ukončení sklizně. Ve vinici U kapličky a v otevřených sklepech se bude konat Vrbovecké vinobraní.
Těšit se můžete na průvod vrboveckých radních v dobovém oblečení, lisování posledního hroznu, dávné zvyky Ručení za Hroznového kozla a Obdarování, burčák, mošt, mladé víno, zpěv a cimbál.

Vstupenky na akci lze zakoupit v den konání v místě na třech podkladnách. Vstupné 200,-Kč zahrnuje sklenku s logem Cechu vinařů Vrbovec a katalog s nabídkami a mapkou otevřených sklepů.

Bločky na degustace vín lze zakoupit v libovolném množství. Hodnota bločku je 5,-Kč, vinaři si svá vína hodnotí sami za 2-5 bločků.

Další podrobné informace a fotografie z příprav akce najdete
v události na FB – Vrbovecké vinobraní 2021

Po celý den jsou do uličky posílené dopravní spoje – viz. jízdní řád.

!!!
Zakoupením vstupenky každý účastník akce „Vrbovecké vinobraní s Hroznovou kozou 2021“ čestně prohlašuje, že je negativně testovaný na COVID-19 (v průběhu posledních 72h. PCR nebo 24h. antigen) nebo prokazatelně prodělal do doby kratší 180 dnů onemocnění COVID-19 nebo je minimálně 14 dnů očkován kompletní vakcínou proti tomuto onemocnění.
DODRŽUJTE PROSÍM PLATNÁ OPATŘENÍ, NAŘÍZENÍ A DOPORUČENÍ PRO OCHRANU PŘED ŠÍŘENÍM COVID-19 (ruce-roušky-rozestupy).